Termeni & Condiții

Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele informații referitoare la utilizarea site-ului nostru și a produsului Uromexil Forte. Accesând și utilizând acest site, sunteți de acord să respectați și să fiți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Informațiile prezentate: Site-ul nostru oferă informații generale despre sănătatea prostatei și despre produsul nostru Uromexil Forte. Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventuale erori sau omisiuni în conținutul furnizat. Orice decizie luată pe baza informațiilor prezentate pe site-ul nostru este responsabilitatea dvs. și vă recomandăm să consultați întotdeauna un medic sau specialist înainte de a lua orice decizie privind sănătatea dumneavoastră.
  2. Utilizarea site-ului: Aveți dreptul de a accesa și utiliza acest site în scopuri personale și non-comerciale. Nu aveți permisiunea de a copia, distribui, modifica, reproduce sau utiliza conținutul site-ului nostru în alte scopuri decât cele permise explicit prin acești termeni și condiții sau în conformitate cu drepturile de autor și proprietatea intelectuală.
  3. Informații personale: Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să ne furnizați informații personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate. Vă rugăm să citiți cu atenție politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale.
  4. Proprietate intelectuală: Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului nostru, inclusiv textele, imagini, mărcile comerciale, logo-urile și grafica, sunt deținute de noi sau de titularii de drept corespunzători. Nu aveți permisiunea de a utiliza, reproduce sau modifica nicio parte a conținutului site-ului nostru fără consimțământul nostru scris prealabil.
  5. Link-uri către alte site-uri: Site-ul nostru poate conține link-uri către alte site-uri web care nu sunt controlate sau deținute de noi. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri terțe. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile și politica de confidențialitate a oricărui alt site web pe care îl accesați prin link-urile noastre.
  6. Limitarea răspunderii: Utilizarea site-ului nostru se face pe proprie riscul dumneavoastră. Ne străduim să asigurăm că informațiile și conținutul prezentate pe site-ul nostru sunt precise și actualizate, dar nu garantăm în niciun fel că acestea sunt lipsite de erori sau defecte. Nu ne asumăm nicio răspundere pentru daunele directe, indirecte, accidentale, consecințiale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului nostru.
  7. Modificări ale termenilor și condițiilor: Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment și fără notificare prealabilă. Este responsabilitatea dumneavoastră să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări. Prin continuarea utilizării site-ului nostru după modificări, sunteți de acord cu noile termeni și condiții.
  8. Jurisdicție și lege aplicabilă: Acești termeni și condiții sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legile în vigoare. Orice litigiu rezultat din sau în legătură cu acești termeni și condiții va fi supus exclusiv jurisdicției instanțelor competent
  9. Vă rugăm să luați în considerare acești termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul nostru și produsul Uromexil Forte. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. Vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru și încrederea acordată produsului nostru.